Ο Αχιλλέας Μπέος καλωσόρισε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως θέλει να σεβαστούν τη φιλοξενία του Βόλου.

Ανέφερε πως είναι μεγάλη χαρά για την πόλη και εκπλήρωση ενός από τους σκοπούς της δημιουργίας αυτής της ομάδας, δηλαδή να λαμβάνουν χώρα στην πόλη τέτοια μαζικά αθλητικά γεγονότα, που έχουν θετικές οικονομικές επιπτώσεις στην κοινωνία του Βόλου. Παράλληλα, όμως, απηύθυνε έκκληση στους φίλους του Παναθηναϊκού να σεβαστούν την υποδοχή και την φιλοξενία των ανθρώπων της περιοχής.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:

«Ως Δήμαρχος του Βόλου επιθυμώ να χαιρετίσω και να καλωσορίσω τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που αναμένονται το προσεχές Σαββατοκύριακο να κατακλύσουν την πόλη μας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με τον Βόλο μας, πέραν των άλλων και γιατί συμπίπτει με το τριήμερο της Εθνικής μας γιορτής

Το γεγονός μας χαροποιεί και μας ικανοποιεί καθώς ένας από τους σημαντικούς στόχους που είχαν τεθεί από την ίδρυση ακόμη της ομάδας μας ήταν να πραγματοποιούνται στην πόλη μας τέτοια μαζικά αθλητικά γεγονότα με τις αυτονόητες θετικές επιπτώσεις στην τοπική κοινωνία και οικονομία, μέσω και του αθλητικού τουρισμού.

Παράλληλα, όμως, θέλω να απευθύνω έκκληση στους φίλους του Παναθηναϊκού να απολαύσουν την παραμονή τους στην όμορφη πόλη μας και να σεβαστούν την υποδοχή και τη φιλοξενία που θα τους επιφυλάξουμε, αφού δεν πρόκειται παρά για ένα ποδοσφαιρικό αγώνα και μάλιστα με μια ομάδα όπως ο Βόλος που δεν έχει αντιπαλότητες τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στον όμορφο Βόλο μας και ευχόμαστε ευχάριστη διαμονή και ένα συναρπαστικό αγώνα που θα αναδείξει τον καλύτερο ως νικητή».