Μετά την πειθαρχική δίωξη που του ασκήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε σε ανάρτησή του ότι θα “απαντήσει” με μήνυση κατά του Αναπληρωτή Υπεύθυνου Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη.

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος με ανάρτηση στα social media ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

“Όπως πληροφορήθηκα κάποιος αθλητικός εισαγγελέας, ονόματι Μαργαρίτης (όνομα και πράγμα;) άσκησε εναντίον μου δίωξη, επιβεβαιώνοντας απλώς την παγιωμένη αρνητική άποψη που υπάρχει για την απονομή Δικαιοσύνης στον τομέα αυτό.

Βλέπετε ο Μαργαρίτης, στον οποίο ανατέθηκε το καθήκον αυτό, δεν γνώριζε καν ότι εδώ και μήνες ουδεμία διοικητική σχέση έχω με την ΠΑΕ Βόλος και συνεπώς εκφράζομαι ελεύθερα ως πολίτης και Δήμαρχος, όπως το Σύνταγμα και οι Νόμοι μου επιτρέπουν, χωρίς να τίθεμαι στην “κρίση” του κάθε Μαργαρίτη.

Ωστόσο ο Μαργαρίτης θα τεθεί προς κρίση καθώς ήδη έδωσα εντολή στους νομικούς συμβούλους μου να υποβάλλουν μήνυση και αναφορά στον Άρειο Πάγο εναντίον του για παράβαση καθήκοντος. Εν τέλει για να προφυλάξουμε την ίδια τη Δικαιοσύνη από τέτοιους “κριτές” και όσους θέλουν να ελέγχουν το ποδόσφαιρο δίνοντας τέτοιες εντολές. Έλεος πια…”.