Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος στην εκδήλωση της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων και των νέων μεταγραφών μίλησε ενόψει της νέας σεζόν και αναφέρθηκε τόσο στις επόμενες μεταγραφές που θα γίνουν, όσο και στον Κώστα Μπράτσο στην τεχνική ηγεσία.

Ο Βόλος παρουσίασε στο «Ξενία» το βράδυ της Παρασκευής τις νέες του εμφανίσεις για τη σεζόν 2023-2024, αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα αυτού του καλοκαιριού, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τους κυανέρυθρους λίγο πριν το ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης τον λόγο πήρε και ο πρόεδρος και δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος μίλησε για το όραμα που έγινε όνειρο, προσθέτοντας πως θα ακολουθήσουν κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις.

«Είναι μια παράδοση κάθε χρόνο λίγο πριν τη σεζόν να βρισκόμαστε, να γνωριζόμαστε καλύτερα μιας και κάθε χρόνο έχουμε νέα μέλη στην οικογένεια του Βόλου. Λίγοι πίστεψαν στην αρχή σε αυτό το όραμα. Αυτό έπειτα άρχισε να γίνεται όνειρο. Η ομάδα προσφέρει αθλητικό τουρισμό, ανάπτυξη, πρόοδο και εισπράττει τη συμπαράσταση. Ο Βόλος χρειάζεται αυτή την ομάδα. Έτσι θα πορευτούμε για να οδηγήσουμε την ομάδα σε μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ολοκληρωθεί. Ψάχνουμε συγκεκριμένους παίκτες που να ταιριάζουν στο στυλ και θα μας κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικούς. Οι προσπάθειές μου είναι να είμαστε μια οικογένεια και η ομάδα να αγκαλιάζεται κάθε χρόνο από περισσότερο κόσμο. Είναι άδικο να πιστεύουν κάποιοι ότι η ομάδα δεν έχει θέση στην πόλη. Μια ομάδα που διεκδικεί κάθε Κυριακή με κάθε αντίπαλο τη νίκη και χειροκροτείται από όλους», ανέφερε αρχικά ο Μπέος, ο οποίος στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή, Κώστα Μπράτσου:

«Ευχαριστώ τους χορηγούς, το προπονητικό τιμ, με πρώτον τον Κώστα Μπράτσο που γνώρισα ως αστυνομικό και όχι ως προπονητή. Έχει τρομερές ικανότητες. Πιστεύω ότι σε ένα ή σε δύο χρόνια ο Βόλος θα είναι μικρός για αυτόν. Θα κάνει μεγάλη καριέρα και γι’ αυτόν τον στηρίζουμε. Ευχαριστώ και τους συνεργάτες μου, κάποιοι για πολλά χρόνια που στη συνέχεια έγιναν περισσότεροι. Κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. Προσπαθώ και μέσα από αυτήν την προσπάθεια κερδίζουμε πολλά πράγματα. Ξεκινάει το πρωτάθλημα την άλλη Παρασκευή, ανοίγουμε την πρεμιέρα, και καλό είναι να μην ζήσουμε στιγμές έντασης. Πρέπει να παλεύουμε μέσα στο γήπεδο για το καλύτερο αποτέλεσμα και να έχουμε καλές στιγμές. Και οι εντάσεις όμως είναι καλές γιατί μέσα από αυτές ερχόμαστε κοντά και πετυχαίνουμε καλύτερα πράγματα».