Αιχμές για τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ άφησε ο Αχιλλέας Μπέος.

Με αφορμή τη δήλωση αποχής του Αντώνη Μελισσινού από την υπόθεση Τετέι, ο δήμαρχος Βόλου έκανε λόγο για φήμες, σύμφωνα με τις οποίες συνδέεται με μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου και φιλοξενήθηκε μάλιστα στο σκάφος του.

Η ανάρτηση που έκανε στο facebook αναφέρει συγκεκριμένα:

«Σχετικά με την υπόθεση Τετέι αποδείχθηκε περίτρανα στη διάρκεια εκδίκασής της ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ ότι επρόκειτο για μια κακοστημένη, κατασκευασμένη προσπάθεια της ΠΑΕ Κηφισιάς, προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς του μεταξύ μας αγώνα στα χαρτιά και όχι στο γήπεδο, κάτι που ασφαλώς δεν δικαιούται και δεν συνάδει με το ευ αγωνίζεσθαι.

Καμία πράξη από πλευράς μου που να μπορεί να χαρακτηριστεί ρατσιστική υπήρξε και είμαι πεπεισμένος ότι θα απαλλαγώ τόσο εγώ, όσο και η ΠΑΕ Βόλος, από τις ποινές που με την πρωτόδικη, διάτρητη και με πρόδηλη την εμπάθεια, απόφαση μας επιβλήθηκαν.

Αυτό, ωστόσο, που είναι άξιο διερεύνησης και σχολιασμού είναι η δήλωση αποχής από την εκδίκαση του Προέδρου Εφετών και Προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Αντώνη Μελισσινού, που στο παρελθόν έχει διωχθεί πειθαρχικά και για τον οποίο τα τελευταία χρόνια πολλά λέγονται και ακούγονται από παράγοντες του ποδοσφαίρου, χωρίς δυστυχώς κανείς να έχει τη δύναμη και το θάρρος να τα κατονομάσει δημόσια.
Η αυτό-εξαίρεση του εν λόγω Δικαστή θα είχε νόημα αν είχε την οποιαδήποτε σχέση είτε με εμένα, είτε με την ΠΑΕ Βόλος ή έστω με την περιοχή του Βόλου. Αλλά ουδεμία απολύτως σχέση ή ακόμη και απλή γνωριμία υπάρχει.

Αντιθέτως έντονες φήμες στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα αναφέρουν για τις άριστες σχέσεις που ο συγκεκριμένος Δικαστής διατηρεί με μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου (τόσο στενές που φιλοξενήθηκε στο πολυτελές σκάφος του), παράγοντα που προσπαθεί με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο να στηρίξει την παραμονή της Κηφισιάς στην Super League1.

Εύλογα συνεπώς και με προφανή την παρασκηνιακή δράση του συγκεκριμένου μεγαλοπαράγοντα διερωτάται κανείς αν και ο κ. Πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων επιθυμεί να κάνει παρασκηνιακά το ίδιο, επηρεάζοντας δικαστικές συνειδήσεις.

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα επισκεφτώ την πρόεδρο του Αρείου Πάγου, κα Κλάπα για να την ενημερώσω για πολλά πράγματα που έχουν περιέλθει υπ’ όψιν μου και για όσα αναφέρονται για τον βίο και την πολιτεία του κ. Μελισσινού.

Εμείς οι απλοί πολίτες έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη με δικαστές με ήθος, αξίες και ακεραιότητα. Όσοι υπηρέτησαν το άδικο στο τέλος όχι απλώς ηττήθηκαν, αλλά καταστράφηκαν. Και κανείς μεγαλοπαράγοντας μπόρεσε να τους βοηθήσει.

Ας το έχουν αυτό υπ’ όψιν τους…»