Ο Φακούντο Μπερτόγλιο μίλησε για την σπουδαιότητα των δυο επόμενων αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα, τονίζοντας πως δυο νίκες θα φέρουν ηρεμία στην ομάδα.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός μίλησε στα κανάλια Novasports για το καλό ξεκίνημα του Άρη, τις αλλαγές που έλαβαν χώρα στο τεχνικό επιτελείο αλλά και το παιχνίδι (27/9, 16:00) που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα. «Είναι δύσκολο παιχνίδι καθώς δεν έχουμε δει τα Γιάννενα γιατί δεν έχουν παίξει ακόμη. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ καλό στην ψυχολογία μας το ότι κερδίσαμε στον Βόλο και πήραμε τους βαθμούς», είπε.

Ρωτήθηκε για τον Άκη Μάντζιο αλλά και τη σημασία των δύο νικών στους πρώτους αγώνες. «Οι δύο νίκες είναι σημαντικές για την ομάδα και την ηρεμία της ομάδας. Ελπίζουμε να τα πάμε καλά και με τον νέο προπονητή. Κάνουμε πολύ καλή τακτική και ελπίζω πολύ γρήγορα να βγουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που δουλεύουμε με τον νέο κόουτς. Πιστεύω ότι απέναντι στα Γιάννινα θα έχουμε καλό παιχνίδι και θα πάρουμε τους βαθμούς».