Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είπε πολλά σε ολλανδικό ΜΜΕ για την Τούμπα για το νταμπλ του ΠΑΟΚ και πολλά ενδιαφέροντα πράγματα: Η «τρελή» ατμόσφαιρα της Τούμπας, η ισχυρή αυτοπεποίθηση και τα επεισόδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
Με το δικό του, ξεχωριστό στυλ, ο «αφάνας» του ΠΑΟΚ μίλησε για τα χρόνια παρουσίας του στον Δικέφαλο και την ασπρόμαυρη κυριαρχία που σφραγίστηκε με το νταμπλ:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν μια ομάδα που με προσέλκυσε πραγματικά. Πίστεψα στις δικές μου δυνατότητες και στο πλάνο του συλλόγου. Κυριαρχήσαμε για τέσσερα χρόνια», είπε αρχικά ο Μπίσεσβαρ και στη συνέχεια πρόσθεσε για την χρονιά του νταμπλ: «Ποτέ άλλοτε δεν είχα τέτοιο συναίσθημα όταν πήγαινα σε αγώνες όπως εκείνη την σεζόν. Δεν αναρωτιόμουν αν θα κερδίζαμε στα ματς, απλά σκεφτόμουν πόσα γκολ θα βάζαμε ξανά».

«Ποιο Ντε Κάιπ; Σαν την Τούμπα δεν έχει»
Ερωτηθείς για την ατμόσφαιρα της Τούμπας, σημείωσε: «Έχω παίξει αρκετά κλασικά ντέρμπι στην Ολλανδία, αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα. Με τον ήχο της Τούμπας».

Όπως σημειώνει ο συντάκτης του κειμένου: «Ο Μπίσεσβαρ είναι ήρωας στη Θεσσαλονίκη για το υπόλοιπο της ζωής του».

Μιλώντας για τις εκδηλώσεις λατρείας, ο ίδιος ανέφερε πως: «Έπρεπε να φωτογραφίζομαι κάθε μέρα. Με ευχαριστούσαν για το πρωτάθλημα. Η τρέλα γύρω από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ είναι επίσης απαράμιλλη. Για παράδειγμα, ο τελικός του κυπέλλου έπρεπε να παιχτεί σε ουδέτερο έδαφος, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ωστόσο, δεν λήφθηκαν επαρκώς υπόψιν ο κόσμος και η αγάπη για την ομάδα. Κοιμηθήκαμε στο ξενοδοχείο και πήγαμε με το λεωφορείο στο γήπεδο. Ήταν απίστευτο το τι έβλεπα! Υπήρχαν περισσότεροι από 10.000 οπαδοί που πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους στο δρόμο, με ουρές δεκάδων χιλιάδων αυτοκινήτων. Δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε παρακάτω με το λεωφορείο. Κατεβήκαμε από το λεωφορείο και μας πήγαν στο γήπεδο με μικρά φορτηγάκια».

Για τα επεισόδια που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Μπίσεσβαρ τόνισε: «Η αστυνομία εκτόξευε τακτικά δακρυγόνα και έκλαιγα στο γήπεδο. Ένας αναπτήρας όπως αυτός που πέταξαν στον Κλάασεν είναι πολύ φυσιολογικό στην Ελλάδα. Το να κάνεις ένα καλό κόρνερ είναι αδύνατο».