Ο τεχνικός του Παναθηναϊκό, Λάζλο Μπόλονι, στάθηκε στην πολύ καλή εικόνα της ομάδας του αλλά και τον εξαιρετικό Αργύρη Καμπετσή.
Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Nova:

«Πάντα ζητάω από τους παίκτες μου, να σέβονται κάποιους κανόνες στην αμυντική μας λειτουργία, ώστε να δώσουμε τον χρόνο στους επιθετικούς να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα».

Ήταν το καλύτερο ξεκίνημα επί Λάζλο Μπόλονι;

«Ναι αλλά σε αυτά τα 30 λεπτά δεν βάλαμε γκολ! Κάναμε καλές ευκαιρίες, φτάσαμε κοντά, ίσως ήταν λιγάκι ντροπαλός ο Σωτήρης(Αλεξανδρόπουλος), ίσως και κακοτυχία στην τελική πάσα, όμως οι πράξεις μας ήταν σωστές. Ήμασταν καλά. Για να είμαι ήρεμος στον πάγκο θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση».

Πως εξηγεί την επιθετική δυστοκία

«Πιστεύω πως το φαινόμενο του κορωνοϊού κάνει και αυτό την εμφάνισή του και γιατί το λέω αυτό, γιατί ο Μαουρίσιο έχει χάσει προσωρινά την αναπνοή του, και το νέο επιθετικό τρίο, δυσκολεύτηκε να κρατήσει μια πάσα, άρα το να ηρεμήσουμε τον αγώνα μέσω τεχνικής δεν το καταφέραμε. Πρέπει να αναγνωρίσουμε πως ο ΟΦΗ έχει καλή δομή. Το 1-0 του ανοίγει όλη την δυνατότητα να πάρει ρίσκα και αυτό γίνεται ενοχλητικό».

Φάνηκε εκνευρισμένος όταν ακυρώθηκε το γκολ του ΟΦΗ τι έγινε;

«Ακριβώς μετά το γκολ που ακυρώθηκε, μπήκε στο μυαλό μου μια φιλοσοφία, για την οποία δεν συμφωνώ. Ξέραμε την δύναμη ταχείας επίθεσης από πλευράς του ΟΦΗ, ζήτησα μια καλή τοποθέτηση μια καλή κάλυψη, και ζήτησα να μείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι. Απεχθάνομαι να παίρνω ρίσκα, off side των 20 μέτρων ή δέκα μέτρων».

Αισθάνεται δικαιωμένος για τον Καμπετσή;

«Πολύ ικανοποιημένος. Βήμα βήμα τους γνώρισα και είδα την ποιότητα που έχουν, και μάλιστα με τον Καμπετσή είδα πως πολλές φορές επαναστατούσε απέναντι στην απόφαση του προπονητή, μέχρι κάποιου σημείου μπορώ να συμφωνήσω γιατί το περίμενε. Υπάρχει μεγάλο ρόστερ, και πρέπει να κόψουμε τον ρυθμό των παικτών αλλά δεν σημαίνει πως δεν τους κοιτάμε και δεν τους ελέγχουμε. Είμαι χαρούμενος γιατί και αυτό δημιουργεί προβλήματα».