Ο Λάζλο Μπόλονι αφού συνεχάρη τους παίκτες μετά το τέλος του ματς του τους τόνισε ότι για να έχει αξία η νίκη επί της ΑΕΚ θα πρέπει οι πράσινοι να πάρουν και τους τρεις βαθμούς στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τι τους… έταξε αν πάρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα με ΠΑΣ και ΠΑΟΚ.

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε με τα καλύτερα λόγια στους παίκτες τους στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα. Ο Ρουμάνος τεχνικός αφού τους συνεχάρη τους τόνισε ότι η σημερινή νίκη πρέπει να συνδυαστεί και με τρεις βαθμούς κόντρα στον ΠΑΣ. Την ίδια στιγμή, τους τόνισε ότι αν πάρουν τη νίκη με τον ΠΑΣ και αν πάνε καλά στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα τους κάνει ένα χριστουγεννιάτικο δώρο.

Χαρακτηριστικά τους ανέφερε:

«Μπράβο σε όλους, συγχαρητήρια ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ,αλλά πρέπει να την διαχειριστούμε σωστά. Και για να γίνει αυτό πρέπει να κερδίσουμε τα Γιάννενα το Σάββατο. Όταν κάνεις μία μεγάλη νίκη, για να έχει αξία πρέπει να κερδίσεις και το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Και αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς με τα Γιάννενα. Αν κερδίσουμε τα Γιάννενα και πάμε καλά και με τον ΠΑΟΚ, τότε θα σας κάνω ένα δώρο τα Χριστούγεννα με κάποια ρεπό».

Παράλληλα για πρώτη φορά φέτος επικρατούσε τόσο μεγάλη χαρά στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες αποθέωσαν τους σκόρερ ενώ κάποιοι διασκέδασαν με ελληνικά τραγούδια.

Το μήνυμα των πιο παλιών παικτών κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ο Μπόλονι ζήτησε από τους παίκτες να μην χαλαρώσουν και να μπουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και στο δεύτερο ημίχρονο. Ταυτόχρονα τον λόγο πήραν οι παλαιότεροι που τόνισαν: «Παιδιά να βγούμε στο δεύτερο ημίχρονο και να παίξουμε το ίδιο. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε . Μην την πατήσουμε, όπως έγινε πέρυσι με την ΑΕΚ, που προηγήθηκε με 0-2 στο ημίχρονο και μετά την κερδίσαμε στο δεύτερο με 3-2. Παίζουμε σαν να μην προηγούμαστε στο σκορ. Προσοχή».