Ο Λάζλο Μπόλονι στην πρώτη του ομιλία ως τεχνικός του Παναθηναϊκού, έδειξε σίγουρος πως η ομάδα θα μεταμορφωθεί προς το καλύτερο, ενώ ζήτησε σκληρή δουλειά από όλους.

Την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός του Παναθηναϊκού έκανε το απόγευμα της Δευτέρας στο Κορωπί, ο Λάζλο Μπόλονι. Τον Ρουμάνο τεχνικό παρουσίασε στους παίκτες της ομάδας ως εκπρόσωπος της διοίκησης, ο Σπύρος Βλάχος, αναφερόμενος στην καριέρα και τις εμπειρίες του 67χρονου κόουτς. Στην συνέχεια, πήρε τον λόγο ο Μπόλονι, ο οποίος ανέφερε στους ποδοσφαιριστές των «πρασίνων», στην πρώτη του ομιλία ως προπονητής του συλλόγου.

«Είμαι περήφανος που είμαι στον Παναθηναϊκό, έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία. Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται. Θέλω να σας γνωρίσω και να με γνωρίσετε καλύτερα αλλά ένα είναι σίγουρο, πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε πολύ, να βρούμε την λύση. Η λύση βρίσκεται εδώ ανάμεσα σε εμάς. Και θα την βρούμε, να είστε σίγουροι. Χθες η ομάδα ήρθε ισόπαλη σε εκτός έδρας αγώνα και αυτό μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Και είναι εντάξει, αρκεί να βλέπω προσπάθεια για το καλύτερο μέχρι το τέλος. Ισοφαρίσαμε στην τελευταία φάση και αυτό δείχνει ότι έχετε χαρακτήρα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».