Ο Λάζλο Μπόλονι, έδειξε στους παίκτες του βίντεο από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ενώ τους ξεκαθάρισε πως θέλει τη νίκη οπωσδήποτε.

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, έδειξε στη σημερινή προπόνηση βίντεο από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο Μπόλονι έκανε διάφορες παρατηρήσεις στους παίκτες του. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο πως θα μπορούσαν να λειτουργήσουν καλύτερα στις επιθετικές τους προσπάθειες ενώ στάθηκε και στο πως θα έπρεπε να αναταπεξέλθουν στις επιθετικές προσπάθειες του ΟΦΗ. Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αδυναμία που διέκρινε στις στημένες φάσεις.

Μάλιστα χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο ότι ομάδα σκόραρε δύο γκολ και δεν έφυγε με τη νίκη από το γήπεδο. Χαρακτηριστικά τους τόνισε: «Είναι ανεπίτρεπτο ο Παναθηναϊκός να σκοράρει δύο γκολ σε ένα παιχνίδι, ακόμα κι αν είναι εκτός έδρας και να μην παίρνει το παιχνίδι».

Τέλος τους επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει πάση θυσία να φεύγει με τη νίκη από τον αγωνιστικό χώρο, ακόμα και αν αυτό γίνεται με… μισό μηδέν.

«Θέλω αποτελέσματα. Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη νίκες. Θέλω νίκη έστω και με μισό-μηδέν».

Αυτό λοιπόν που ξεκαθάρισε από τη χθεσινή του παρουσίαση, προσπάθησε να το μεταλαμπαδεύσει στους παίκτες, από την δεύτερη κιόλας προπόνηση.