Ο Μπόουλερ μίλησε για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έδειξε αισιόδοξος για τη συνέχεια των «ερυθρολεύκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Μπόουλερ στη Γαλλία, όμως αυτό δεν συνδυάστηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα για τους «ερυθρόλευκους» καθώς ηττήθηκαν (2-1) από τη Ναντ.

Ωστόσο ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έδειξε αισιόδοξος για τη συνέχεια, μέσω των όσων είπε στο κανάλι της ομάδας. «Ηταν πολύ όμορφο που έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα με τον Ολυμπιακό και που έπαιξα στη διοργάνωση, όμως το να χάνεις στη λήξη δεν είναι ποτέ ευχάριστο. Είμαστε απογοητευμένοι, όλοι στα αποδυτήρια. Είναι εύκολο να πεις μετά τη λήξη τι έπρεπε να έχουμε κάνει, ήταν μια επίθεση από τα αριστερά που δεν αντιμετωπίσαμε. Θα δούμε το βίντεο, ώστε να δούμε αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να διορθώσουμε σαν ομάδα και να βελτιωθούμε στο επόμενο παιχνίδι», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Εχω εντυπωσιαστεί με την ομάδα, έχει πολλή ποιότητα. Σε τέτοια παιχνίδια ψάχνουμε πάντα τη νίκη και ήμασταν ενθουσιασμένοι, επομένως απογοητευτήκαμε, όμως έχουμε αγώνα την Κυριακή και την επόμενη Πέμπτη θα ξαναψάξουμε τη νίκη. Σαν ομάδα έχουμε πολύ ποιότητα και ενθουσιασμό, αν και είμαστε λίγο πεσμένοι αυτή τη στιγμή».