Για την ενασχόλησή του με τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε ο Γιώργος Μποροβήλος στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα στο Action 24, αλλά και για τους Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη που έχουν όραμα για την ομάδα.

Αρχικά σχολίασε το γεγονός ότι λίγοι διαιτητές έχουν γίνει πρόεδροι σε ΠΑΕ και μίλησε για τον Αστέρα: «Εγώ είχα την τύχη ο κύριος Μπάκος κι ο κύριος Καϋμενάκης να έρθουν στον τόπο μου και να δημιουργήσουν μια ομάδα εκ του μηδενός. Ήταν σε τοπικό επίπεδο. Την πήραν, θα λέγαμε, σαν μωρό και την έφτασαν να παίξει μέχρι και ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πέρασε όλες τις κατηγορίες με την πρώτη χρονιά και είναι σήμερα στη μεγάλη κατηγορία. Στη Super League όπως λέγεται, στην οποία συμμετέχει εδώ και 16 συνεχόμενα χρόνια. Είναι μέσα στις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν ανελλιπώς στο πρωτάθλημα. Είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ κι ο Αστέρας.

Κάποιος που παρακολουθεί, πρέπει να καταλάβει ότι το επίτευγμα των κ.κ. Μπάκου και Καϋμενάκη είναι πάρα πολύ σημαντικό. Στον οργανισμό Αστέρας υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι, όμως, το όραμα αυτών των ανθρώπων το υλοποιούμε τα τελευταία χρόνια και πραγματικά είναι κάτι ξεχωριστό για τα ελληνικά δρώμενα της χώρας μας».

Για τη δημιουργία της ομάδας Γυναικών, σημείωσε: «Από φέτος, ο Αστέρας δημιούργησε μια ομάδα που είναι στη Β’ κατηγορία. Προσδοκούμε, ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι την επόμενη σεζόν θα είμαστε στην κορυφαία κατηγορία, κάτι που θα είναι ξεχωριστό για την ομάδα μας γιατί θα έχουμε εκπροσώπηση και στο αντρικό και στο γυναικείο ποδόσφαιρο στην Α’ Εθνική».