Ο πολύπειρος αμυντικός του Άρη, Χρήστος Μπούρμπος, μίλησε για το νέο συμβόλαιο που πρόκειται να υπογράψει, την προετοιμασία στα 3-5 Πηγάδια αλλά και τον νέο προπονητή της ομάδας, Πάκο Ερέρα, 

Δείτε τι δήλωσε στο Arena 89,4 FM:

Για το νέο του συμβόλαιο με τον Άρη:

«Απομένουν οι υπογραφές, ήταν κάτι που το θέλαμε. Εγώ είχα πει και πέρσι πως θέλω να μείνω στην Ελλάδα, θέλω να μείνω στον Άρη. Θέλω να προσφέρω στην ομάδα, νιώθω δυνατός και νομίζω πως μπορώ να προσφέρω πολλά πράγματα. Τώρα θα το κρίνει ο κόσμος κατά πόσο θα ανταπεξέλθω ή όχι».

Για τους συμπαίκτες του που πραγματοποιούν την προετοιμασία τους στα 3-5 Πηγάδια:

«Με χαροποιεί πολύ το γεγονός ότι οι συμπαίκτες μου θέλουν να με έχουν κοντά τους και του χρόνου. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε παίκτη αυτό. Από εκεί και πέρα πραγματικά δεν νιώθω έτοιμος να σκεφτώ το επόμενο βήμα μετά το ποδόσφαιρο. Όσο νιώθω δυνατός δεν αντιλαμβάνομαι τι συμβαίνει με τον χρόνο. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ απαιτητικός με τον εαυτό μου, αν καταλάβω ότι δεν είμαι αξιοπρεπέστατος στο αγωνιστικό επίπεδο, θα πω στοπ, θα σταματήσω μόνος μου. Θέλω να τελειώσω ψηλά, όχι να ξεφτιλιστώ».

Για την ερχόμενη χρονιά του Άρη, υπό τις οδηγίες του Πάκο Ερέρα:

«Η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο, οι απαιτήσεις είναι περισσότερες, εγώ στην καριέρα μου, με βάση την δυναμική της ομάδας που θέλει να διεκδικήσει θέση στην πεντάδα, έχω παρουσίες σε τέτοιες ομάδες και πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω τον Άρη. Ήδη έπρεπε να βρίσκομαι στην προετοιμασία, θέλω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να πάω. Είναι η καθημερινότητά μας αυτήν, θέλω να βρίσκομαι εκεί, έχει αρχίσει και μου λείπει το ποδόσφαιρο ήδη».