Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Θωμάς Ναζλίδης θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αναφερόμενος στη μετάβαση του από ποδοσφαιριστή ως νέο team manager της ΠΑΕ Άρης.

Από την Πέμπτη (03/09), ο Θωμάς Ναζλίδης είναι και επίσημα ο νέος team manager της ΠΑΕ Άρης.

Στη σχετική ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων» φιλοξενήθηκαν και οι πρώτες δηλώσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, στις οποίες εξέφρασε τα πρώτα του συναισθήματα σχετικά με την ανάληψη του νέου του ρόλου.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, πάντως, ο Ναζλίδης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικά λόγια σχετικά με το πέρασμα από την ταυτότητα του ποδοσφαιριστή σε αυτή του στελέχους.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Μετά από πολλά χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας με χαρές και στεναχώριες, αλλά πάντα με ωραίες αναμνήσεις, δίνοντας πάντα ό,τι καλύτερο μπορούσα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έξω από αυτόν και – το σημαντικότερο για μένα – αφήνοντας παντού φίλους και ανθρώπους που με εκτιμάνε και τους εκτιμώ, θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που συνεργάστηκα μέσα από την καρδιά μου…

Θα συνεχίσω να υπηρετώ αυτό που αγαπώ από έναν διαφορετικό ρόλο, αυτό του team manager της ομάδας που αγαπώ από μικρό παιδί. Καλή αρχή με υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μας».