Λόγω των μέτρων που ισχύουν κατά του κορονοϊού δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα (14/5) η προγραμματισμένη δίκη του Ιβάν Σαββίδη, για την ένοπλη εισβολή στον αγωνιστικό χώρο στο ματς με την ΑΕΚ στις 11 Μαρτίου!

Στις 11 Μαρτίου του 2018, ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, έχοντας στη μέση του όπλο. Η δίκη, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στο Β’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο αποσύρθηκε λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

Κατηγορούμενοι είναι ακόμα ο τότε αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, και έξι άτομα της ασφάλειας του Σαββίδη.

Αξίζει να τονίσουμε ότι βάσει Κοινής Υπουργικής Απόφασης, όταν ο κατηγορούμενος δεν είναι κρατούμενος, οι ποινικές δικές δεν διεξάγονται. Μέχρι στιγμής, η εκδίκαση της υπόθεσης έχει αναβληθεί ήδη πέντε φορές, ενώ τόσο ο Ιβάν Σαββίδης όσο και οι συγκατηγορούμενοί του θα λάβουν κλήση για τη νέα δικάσιμο που αναμένεται να οριστεί.

Θυμίζουμε ότι ο Ιβάν Σαββίδης κατηγορείται για:

  • είσοδο χωρίς δικαίωμα από τον νόμο με σκοπό τη διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα και
  • την πρόκληση επεισοδίων λόγω του αποτελέσματος υπό την επιβαρυντική περίπτωση της χρήσης όπλου, ικανού να προκαλέσει κίνδυνο για τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα τρίτων
Προηγούμενο άρθροΡόι Κιν: «Με Φρεντ και ΜακΤόμινεϊ δεν μπορείς να ελπίζεις για κατάκτηση τίτλων…»
Επόμενο άρθροΣπανούλης: «Πραγματικά με κουράζει και με τσαντίζει όταν δεν με εμπιστεύονται και δεν παίζω»