Ο Ντέμης Νικολαΐδης τοποθετήθηκε για τη διαιτησία του Νταμπάνοβιτς στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας πως τα λάθη του μπορεί να ήταν περισσότερα από τις σωστές αποφάσεις του.

Σχολιάζοντας στην εκπομπή Monday FC της NOVA τη διατησία του Μαυροβούνιου ρέφερι Νταμπάνοβιτς στο χθεσινό 0-0 της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena, ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέφερε:

«Πολύ κακή η διαιτησία, αν ήταν Έλληνας διαιτητής θα τον είχαν διαγράψει. O ξένος θα πρέπει να είναι καλύτερος από τον Έλληνα, αλλιώς γιατί να μην υποστηριχτεί ο Έλληνας; Μπορεί και τα λάθη του να ήταν πιο πολλά από τις σωστές αποφάσεις. Να πληρώσουμε παραπάνω και να φέρουμε τους καλύτερους αν μπορούμε».

Επίσης ο Νικολαΐδης υπογράμμισε πως τη φετινή σεζόν όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν πάρει σφυρίγματα όταν παίζουν με τις μικρότερες.

«Όλες οι μεγάλες έχουν πάρει σφυρίγματα με μικρότερες ομάδες. Λες και παίζουν οι διαιτητές με έναν φόβο και όλα τα σφυρίγματα είναι υπέρ της μεγάλης ομάδας. Όλες οι μεγάλες έχουν πάρει σφυρίγματα», υποστήριξε.