Ο Άγγελος Νικόπουλος, αντιπρόεδρος ΕΠΣ Αθηνών, έκανε δριμεία επίθεση προς τον Βίτορ Μέλο Περέιρα, επικεφαλής της ΚΕΔ / ΕΠΟ για την πρωτοβουλία του να εμπλακεί με οικονομικά θέματα των Ενώσεων και της ΕΠΟ!

Ανάμεσα στα άλλα ο κ. Νικόπουλος σχολίασε:

Ένα ένα τα θέματα. Πρώτον παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ. Δυστυχώς επί Βασιλειάδη και Αυγενάκη βλέπουμε παρεμβάσεις. Το πρώτο αφορά στην κατάργηση για την πρόβλεψη μισθού / αποζημίωσης στον πρόεδρο της ΕΠΟ. Εάν θέλουμε έναν πρόεδρο να ασχολείται όλη την ημέρα τότε αυτός ο άνθρωπος έχει ανάγκη βιοπορισμού. Ενώ είχαμε πάρει αυτήν την απόφαση με έκπληξη είδαμε αυτή η απόφαση να καταργείται. Είναι λάθος του Υπουργείου να εμπλέκεται. Εάν το κράτος έδινε χρήματα το καταλαβαίνουμε αλλά εδώ και δεν δίνει λεφτά και θέλει να κάνει κουμάντο; Ένα 2ο αφορά στους χρόνους των θητειών. Άκουσα για μία ρύθμιση με το όριο θητειών. Υπάρχει όριο θητειών για τους Βουλευτές; Με ποιο ηθικό ανάστημα έρχεται ένας Υπουργός και μας λέει ότι πρέπει να έχουμε 2 θητείες ή 3 θητείες. Είναι ατυχής και απαράδεκτη αυτή η ενέργεια. Θα πρέπει η ΕΠΟ να γίνει πιο διεκδικητική.

Διαιτησία. Είχα πει πέρυσι στον κ. Περέιρα για τα κριτήρια που επιλέγει τους διαιτητές και συμπληρώνει τους πίνακες. Απάντηση δεν πήρα. Ούτε πέρυσι ούτε φέτος. Κύριε Περέιρα η ΕΠΣ Αθηνών δεν είναι ευχαριστημένη από το έργο σας. Υπάρχουν περιπτώσεις που διαιτησίες δεν ήταν καλές και τιμωρίες δεν υπήρχαν. Πληροφορήθηκα ότι ο κ. Περέιρα έστειλε επιστολή στις FIFA / UEFA ζητώντας τα ποσοστά των διαιτητών που αποδίδονται στις Ενώσεις να αποδίδονται στην ΕΠΟ. Εάν είναι ακριβής η πληροφορία αυτή θα σας πω ότι έχετε υπερβεί τις αρμοδιότητές σας. Εάν ήσασταν στην Πορτογαλία ανάλογη επιστολή δεν θα στέλνατε. Περιμένω μία απάντηση.

Οφειλές. Η ΕΠΣ Αθηνών έχει χαρίσει οφειλή της ΕΠΟ 456.000 ευρώ. Έχετε πει ότι θα το λύσετε κύριε πρόεδρε αλλά κάθε χρόνο προκύπτουν θέματα με χρέη προς τις Ενώσεις. Προτείνουμε να μεταβιβαστούν τα δελτία και τα δικαιώματά τους προς τις Ενώσεις.