Ο Τιάγκο Ντάντας τόνισε πως το ντέρμπι Δικεφάλων φέρνει αντιμέτωπες δύο από τις καλύτερες ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα ξεκαθάρισε ότι κρίνει και αυτό όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια πρωταθλήματος μόνο τρεις βαθμούς.

Ο Πορτογάλος μέσος δηλώνει έτοιμος για το αποψινό (19/02, 20:30, Novasports Prime) ντέρμπι του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ που όπως χαρακτηριστικά είπε, στις δηλώσεις που έκανε στην Nova, φέρνει αντιμέτωπες δυο από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος που έχουν διαφορετικό τρόπο παιχνίδιου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ:

“Αυτά τα ματς, τα ντέρμπι είναι ματς που θέλει να παίζει κάθε παίκτης και αποτελεί προνόμιο για τον καθένα να συμμετέχει σε αυτό. Πολύ περισσότερο όταν παίζεις στην έδρα σου καθώς ο κόσμος μας δίνει ώθηση και ενέργεια για να δώσουμε τα πάντα και αυτό θα κάνουμε και σε αυτό το ματς. Πάντα η γεμάτη Τούμπα είναι έξτρα κίνητρο για εμάς. Για 90 λεπτά θα είναι δίπλα μας και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ παίζουν το ελκυστικότερο ποδόσφαιρο την φετινή σεζόν:

“Είναι δεδομένο πως παίζουν δυο από τις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος. Αλλά εγώ επικεντρώνομαι στη δική μας δουλειά. Εμείς πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι σε αυτά που ζητά ο προπονητής μας. Εμάς μας αρέσει να κυριαρχούμε και να χτίζουμε τις επιθέσεις μέσα από την ομαδική προσπάθεια ενώ η ΑΕΚ έχει ένα διαφορετικό στυλ αγώνα. Επομένως παίζουν οι δυο από τις καλύτερες ομάδες αλλά με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού”.

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν την αναμέτρηση:

“Εμείς πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας. Να ξεχάσουμε το αποτέλεσμα του αγώνα με την ΑΕΚ στον πρώτο γύρο. Να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα ρίσκα και επομένως πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πίεση. Να μπούμε με ένταση από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Με την καυτή έδρα μας πρέπει να πάρουμε τη νίκη”.

Για το αν αυτό το ματς μπορεί να κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου:

“Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα αυτά που έχουμε δώσει ή θα δώσουμε. Έχουμε βελτιώσει την εικόνα μας τους τελευταίους μήνες, είναι σημαντικό ματς φυσικά αλλά κρίνει τρεις βαθμούς και όχι κάτι περισσότερο”.