Ο Τιάγκο Ντάντας μίλησε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη λέγοντας πως έπρεπε να αντιδράσουν μετά τα άσχημα αποτελέσματα που ήρθαν στεκόμενος παράλληλα και στην νοοτροπία που έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι:

«Σε αυτά τα παιχνίδια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η νοοτροπία που έχουν οι δύο ομάδες. Εμείς μπήκαμε πολύ αποφασισμένοι στο παιχνίδι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες με στόχο να κερδίσουμε το παιχνίδι. Μπορεί βέβαια να βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από το ημίχρονο, αλλά καταφέραμε να το γυρίσουμε σε 2-1. Στο ημίχρονο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ο προπονητής μας καθώς μας ανέβασε την αυτοπεποίθησή μας. Αφού πήραμε το προβάδισμα θέλαμε να κρατήσουμε το ίδιο τέμπο μέχρι που ήρθε το γκολ του Άρη. Στην συνέχεια καταφέραμε και πάλι να πάρουμε το προβάδισμα παίρνοντας παράλληλα και τη νίκη κάτι που μας κάνει πολύ χαρούμενους γι’ αυτό».

Για την ανάγκη που είχε ο ΠΑΟΚ για αυτή τη νίκη:

«Σίγουρα θέλαμε να αντιδράσουμε μετά τις δύο γκέλες που είχαμε. Το πολύ σημαντικό είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί αλλά και να ανέβει η ψυχολογίας μας για τα επόμενα παιχνίδια. Εμείς κυνηγάμε δύο στόχους την τρίτη θέση αλλά και το κύπελλο θέλουμε πάρα πολύ να τους κατακτήσουμε για να δώσουμε και μια μεγάλη χαρά στον κόσμο μας».

Στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Ήταν πολύ κομβικό σημείο το δεύτερο γκολ που πετύχαμε καθώς θέλαμε να κρατήσουμε τον κόσμο μας ζεστό τους χρειαζόμαστε να διατηρούν το παλμό στην Τούμπα. Όσον αφορά την φάση δεν θυμάμαι ποιος μου έδωσε την μπάλα, προσπάθησα να αποφύγω τον παίκτη που ήταν μπροστά μου και ευτυχώς που ο Σβαμπ ήταν εύστοχος πετυχαίνοντας το γκολ».

Για το μέλλον του:

«Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν θα σας πω ποια είναι τα σχέδια μου αλλά και για το τι συζητάμε. Αυτό που ξέρω είναι πως περνάω πολύ ωραία στον ΠΑΟΚ αλλά και στην Θεσσαλονίκη. Όλοι με έχουν βοηθήσει και κυρίως οι πορτογάλοι κάνοντας να αισθάνομαι πολύ άνετα εδώ».