Ο Βαγγέλης Μαρινάκης “επισκέφτηκε” τα γραφεία της ΕΠΟ και τον Τάκη Μπαλτάκο για την υπόθεση του διαιτητή Καραντώνη και για την βαριά τιμωρία εις βάρος του για το λάθος του να μην μετρήσει το γκολ του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό.

Στα γραφεία της ΕΠΟ πήγε το πρωί της Τρίτης (30/08) ο Βαγγέλης Μαρινάκης!
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, και της Super League φυσικά, πραγματοποίησε, εμφανώς εκνευρισμένος, έφοδο στην ομοσπονδία, και διαμαρτυρόμενος προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, ζήτησε τον λόγο για τα περί βαριάς τιμωρίας, ακόμη και διαγραφής, του διαιτητή Καραντώνη!

Συγκεκριμένα, ζητούσε τον λόγο για όσα έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας, ότι στην ΚΕΔ σκέφτονται, όχι απλά να μπει στο «ψυγείο» ο Έλληνας ρέφερι μετά την απόφασή του να μη μετρήσει το γκολ του Αστέρα Τρίπολης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά να διαγραφεί, κιόλας, από τους πίνακες.
Ο κ. Μαρινάκης μπήκε στο γραφείο του Τάκη Μπαλτάκου και παρουσία αρκετών στελεχών και συμβούλων του προέδρου της ομοσπονδίας, έγινε συζήτηση για τουλάχιστον μία ώρα. Στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να έχουν γίνει -για την ώρα- γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για όσα ειπώθηκαν σε αυτή την ξαφνική συνάντηση