Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Λαρετζάκη ανακοίνωσε την Τρίτη (27/7) ο Ιωνικός. Με τον 29χρονο προπονητή τερματοφυλάκων να αποτελεί τον αντικαταστάτη του Διονύση Χιώτη, ο οποίος θα αναλάβει τον ίδιο ρόλο στην ΑΕΚ Β’.
Από το 2015 μέχρι και πρότινος, ο Λαρετζάκης άνηκε στην προπονητική ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Αναδεικνύοντας, μάλιστα, δύο ελπιδοφόρους τερματοφύλακες, τους Φώτη Ψεύτη και Αντώνη Τσιφτσή.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιωνικού:
«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Λαρεντζάκη, ο οποίος εντάσσεται στο προπονητικό τιμ και αναλαμβάνει νέος προπονητής τερματοφυλάκων, αντικαθιστώντας τον Διονύση Χιώτη.
Ο Γιώργος Λαρεντζάκης, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30/4/1992 και εργάστηκε αρχικά σε Μετέωρα και Δήμητρα Απόλλων 2005. Από τον Ιούλιο του 2015 και μέχρι πρότινος, δούλεψε ως προπονητής τερματοφυλάκων στον Αστέρα Τρίπολης με εξαιρετικά αποτελέσματα, αναδεικνύοντας δύο ελπιδοφόρους γκολκίπερ, τον Αντώνη Τσιφτσή και τον Φώτη Ψεύτη που έχει πάρει μεταγραφή στην Μίλαν.
Ο Γιώργος Λαρεντζάκης, στο πλαίσιο της έναρξης της συνεργασίας, τόνισε στο ionikosfc: ”Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω την οικογένεια Τσιριγώτη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου, όπως και τους κυρίους Γιώργο Κασναφέρη και Δημήτρη Σπανό. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Ιωνικού και θέλω μέσα από σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας”.
Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Γιώργο Λαρεντζάκη και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος».