Ο μάνατζερ του Τζιούμπα, Ντμίτρι Σέλουκ τόνισε πως η καλύτερη επιλογή για τον Αρτέρ είναι ο ΠΑΟΚ και από άποψη πως θα είναι σταρ στην Ελλάδα αλλά και πως θα είναι καλύτερα οικονομικά στους Θεσσαλονικείς.

Συγκεκριμένα, ο Σέλουκ ρωτήθηκε για το πού μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του ο έμπειρος σέντερ φορ και απάντησε στα όσα ακούγονται κατ’ αρχήν για τη Σερβία και τον Ερυθρό Αστέρα. «Ξέρω καλά τη σερβική αγορά, δεν πληρώνουν συμβόλαιο πάνω από 500.000 ευρώ ούτε στον Ερυθρό Αστέρα. Μόνο κάποιοι σταρ λαμβάνουν τέτοιο μισθό. Σύμφωνα με διάφορε πηγές ο Τζιούμπα έπαιρνε γύρω στα 3 εκατ. στη Ζενίτ. Είναι ξεκάθαρο ότι κανείς δεν θα του δώσει τέτια χρήματα, αλλά δεν θα πάει με σχεδόνα εξαπλάσια μείωση».

Εν συνεχεία ο Σέλουκ απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Τζιούμπα να πάει σε άλλη ρωσική ομάδα, ενώ για τη Φερεντσβάρος υποστήριξε πως «με όλο τον σεβασμό στην Φερεντσβάρος, ξέρω πως ο ιδιοκτήτης της είναι πλούσιος, αλλά στην Ουγγαρία δεν υπάρχει ούτε καν μισθός που να ταιριάζει στον Τζιούμπα. Κανείς εκεί δεν πληρώνει τέτοιου είδους χρήματα συγκρίσιμα με τους μισθούς της Ρωσίας».

Και στο τέλος έσπευσε να ρίξει τη… βόμβα. Σε ερώτηση ποιες επιλογές από οικονομικής άποψης μένουν στον ποδοσφαιριστή, ο Σέλουκ απάντησε: «Στην Ελλάδα, στον ΠΑΟΚ. Γιατί όχι να μην είναι μια επιλογή;» σπεύδοντας στη συνέχεια να απαντήσει σε ερώτηση αν ο παίκτης μπορεί να βρει συμβόλαιο λόγο μικρότερο από το 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

«Αυτά τα χρήματα μπορεί να τα πληρώσει ΠΑΟΚ. Στην Ελλάδα πληρώνουν ένα με 1,5 εκατ. και ο Τζιούμπα θα είναι σταρ εκεί. Ο Κριχόβιακ πήγε στην ΑΕΚ. Νομίζω ότι η επιλογή με την Ελλάδα είναι η καλύτερη για τον Τζιούμπα», επισήμανε.