Ανατροπή δεδομένων φαίνεται πως έχουμε στην υπόθεση επιστροφής του Φράνκο Σολδάνο στον Ολυμπιακό.

Μπορεί η ηλεκτρονική έκδοση της «Ole», της μεγάλης αθλητικής εφημερίδας στην Αργεντινή, να υποστήριζε ότι ο Φράνκο Σολδάνο αναμενόταν να επιστρέψει στον Ολυμπιακό μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Μπόκα Τζούνιορς, ωστόσο τα δεδομένα φαίνεται ότι έχουν αλλάξει.

Τα δύο γκολ του Σολδάνου στα τελευταία τρία παιχνίδι φαίνεται ότι έχουν αλλάξει άρδην το κλίμα στα αποδυτήρια των «χεϊνέζες» για εκείνον.

Ο νυν προπονητής του παίκτη που ανήκει στον Ολυμπιακό, Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο, σύμφωνα με τελευταία ρεπορτάζ στην Αργεντινή, ζήτησε την παραμονή του Σολδάνου στην τελευταία σύσκεψη με τον Ρικέλμε, τον επικεφαλή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Μπόκα.

Μάλιστα, όπως γράφεται στην Αργεντινή, η συγκεκριμένη απαίτηση του Ρούσο έχει αιφνιδιάσει τον Ρικέλμε που δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής την κατάλληλη προεργασία στη συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

Πλέον η Μπόκα αναμένεται, σύμφωνα με το ESPN, να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με τον Ολυμπιακό, στην προσπάθεια να βρεθεί μία φόρμουλα να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Σολδάνο.