Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ετοιμάζει βαλίτσες για Αραβία για να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Αλ Ιτιχάντ, σε αντίθεση με τον Γκάρι Ροντρίγκες που ενημέρωσε τους ανθρώπους του αραβικού συλλόγου πως προτιμά να εξαντλήσει τον δανεισμό του στη Φενέρμπαχτσε.

Η Ιτιχάντ έπεισε τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς προκειμένου να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του αραβικού συλλόγου, αφού δεν κατέστη δυνατό να συνεχίσει την καριέρα του σε ευρωπαϊκό σύλλογο λόγω του υψηλού συμβολαίου του, αλλά και της άρνησης της Ιτιχάντ.

Ανάλογο αίτημα εστάλη και στον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας μέχρι το 2023, εντούτοις έχει παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού για δύο χρόνια στη Φενέρμπαχτσε.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σαουδική Αραβία, επανέλαβε πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ιτιχάντ, τονίζοντας πως θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την τουρκική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την απόκτηση του 29χρονου εξτρέμ παλεύει εδώ και αρκετές εβδομάδες ο Ολυμπιακός, ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις αναμένεται να δημιουργήσουν νέα δεδομένα.