Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση του Γιώργου Παράσχου, τον οποίο παρουσίασε στους παίκτες τονίζοντας τους πως πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Η επιστροφή του Γιώργου Παράσχου στον Ατρόμητο, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Άνχελ Λόπεθ, είναι γεγονός με τους Περιστεριώτες να ανακοινώνουν την πρόσληψη του 69χρονου τεχνικού, ο οποίος θα καθίσει για τρίτη φορά στον πάγκο της ομάδας.

Το Σάββατο ο Παράσχος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση και θα καθίσει στον πάγκο του Ατρόμητου στο εντός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο τον Άρη.

Στην προπόνηση το «παρών» έδωσε και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Γιώργος Σπανός, ο οποίος παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές τον Παράσχο. Την ίδια στιγμή όμως μίλησε σε αυστηρό ύφους στους παίκτες, καλώντας τους να αναλάβουν και αυτοί τις ευθύνες τους και να σταθούν από εδώ και πέρα στο ύψος των περιστάσεων.

«Ήρθε η ώρα να αναλάβετε κι εσείς τις ευθύνες σας. Πήγα κόντρα στη φιλοσοφία μου, να προχωρήσω σε αλλαγή προπονητή μόλις από την 3η αγωνιστική, κάτι που δεν το έχω ξανακάνει ποτέ όσα χρόνια είμαι στο ποδόσφαιρο. Έχετε έρθει στον Ατρόμητο για συγκεκριμένους λόγους και για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Αυτοί είναι πάντα υψηλοί και για αυτόν τον λόγο πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων», υπογράμμισε αρχικά και πρόσθεσε αναφερόμενος στην πρόσληψη του Παράσχου:

«Σήμερα σας παρουσιάζω τον νέο σας προπονητή. Ο κ. Γιώργος Παράσχος είναι πάρα πολύ έμπειρος, είναι πάρα πολύ δίκαιος προπονητής και μαζί έχουμε πετύχει σπουδαία πράγματα στο παρελθόν. Το ίδιο θέλουμε να πετύχουμε και τώρα».

Τέλος έδωσε το σύνθημα για ένα νέο ξεκίνημα και για τη νίκη στο ματς με τον Άρη: «Σας πιστεύουμε, αλλά τώρα είναι και η δική σας ώρα να δείξετε τι αξίζετε. Τίποτα δεν έχει χαθεί και σηκώνουμε το κεφάλι. Τίποτα δεν χάνεται και τίποτα δεν κερδίζεται από την τρίτη αγωνιστική. Αρχής γενομένης από τη Δευτέρα, πάμε να κάνουμε μια νέα αρχή! Πάμε να νικήσουμε! Μόνο νίκη».