Ο Εράν Ζάχαβι ψηφίζει Πειραιά, όμως η λειψανδρία στην μεσοεπιθετική γραμμή της PSV δυσκολεύει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Το μέτωπο του έμπειρου στράικερ για τον Ολυμπιακό εξακολουθεί να είναι ανοιχτό και φαίνεται πως θα μείνει έτσι μέχρι και την τελευταία ώρα των μεταγραφών.

Ο λόγος για τον 34χρονο Εράν Ζάχαβι που δείχνει να έχει τη διάθεση και την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Που βλέπει τους πρωταθλητές Ελλάδας ως μία νέα ευκαιρία στην καριέρα του (έχοντας παίξει εκτός από το Ισραήλ σε Ιταλία, Κίνα και φυσικά Ολλανδία).

Παρόλα αυτά η PSV Αϊντχόφεν (στην οποία το συμβόλαιο του Ζάχαβι εκπνέει τον Ιούνιο του 2022) έχοντας απώλειες και προβλήματα τραυματισμών στην επίθεσή της δεν θέλει να αποχωριστεί τον παίκτη. Η πλευρά του Ζάχαβι παρότι επίσημα δεν έχει κάνει σχόλιο έχει αφήσει να εννοηθεί πως υπάρχουν πιθανότητες να πιάσει Λιμάνι. Βέβαια θα πρέπει να πειστεί η ολλανδική ομάδα να δώσει το ΟΚ.

Φέτος ο διεθνής Ισραηλινός – που έχει και γαλλικό διαβατήριο – έχει 25 ματς με 8 γκολ και 7 ασίστ. Πέρυσι ως γνωστόν είχε βάλει 4 γκολ στους 2 αγώνες με τον Ολυμπιακό. Η υπόθεσή του μπορεί να συνδέεται είτε με το τουρκικό ενδιαφέρον για τον Τικίνιο είτε με το γεγονός ότι ο Ελ Αραμπί δεν έχει κλείσει ακόμα το νέο του συμβόλαιο.