Σίγουρη πρέπει να θεωρείτε η δημιουργία του PAO TV ενώ όπως προκύπτει από τα τελευταία ρεπορτάζ οι «πράσινοι» βρίσκονται μια ανάσα από την τελική συμφωνία με την πλατφόρμα της Cosmote!

Ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό, για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια, εξέταζε την δημιουργία του PAO TV. Μετά το θολό τοπίο στα τηλεοπτικά και την πρόταση της NOVA που δεν καλύπτει οικονομικά το «τριφύλλι», η εντολή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου, ήταν ξεκάθαρη. «Θα φτιάξουμε δικό μας κανάλι».

Το πρότζεκτ προχωρούσε όλο αυτό το διάστημα και θα πρέπει, πλέον, να θεωρείτε δεδομένο. Ο Παναθηναϊκός, μάλιστα, για να μπορέσει να εξασφαλίσει περισσότερα έσοδα από αυτό το εγχείρημα, ήθελε ενταχθεί το κανάλι του στην πλατφόρμα της Cosmote. Να μπορεί να προβάλλει τους αγώνες της ομάδας στο ίντερνετ με συνδρομή αλλά να δίνει και την δυνατότητα στους οπαδούς του να παρακολουθούν τις αναμετρήσεις και από τηλεοπτικό δέκτη.

Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» είχαν επαφές με το συνδρομητικό και όπως προκύπτει από το «πράσινο» ρεπορτάζ η συμφωνία είναι πάρα πολύ κοντά. Μία συμφωνία που θα ευνοήσει τόσο την ΠΑΕ όσο και την Cosmote.

Μάλιστα, είναι πιθανό ο Παναθηναϊκός να μην είναι ο μόνος… εν Ελλάδι κάτοικος στην συγκεκριμένη πλατφόρμα, καθώς και ο ΠΑΟΚ το συζητά και υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να ολοκληρωθούν θετικά οι συζητήσεις.