Ο ΟΦΗ θα κοντραριστεί μεταξύ άλλων με Βίτεσε, Άντερλεχτ, Άλκμααρ κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας που θα γίνει στην Ολλανδία.

Πολύ δυνατές φιλικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΟΦΗ στην Ολλανδία (11 – 30 Ιουλίου). Η ομάδα του Ηρακλείου γνωστοποίησε έξι τεστ και αντίπαλοί της θα είναι οι Βίτεσε, Άντερλεχτ, Φορτούνα Σιτάρντ, Βέστερλο, Άλκμααρ και Ναϊμέγκεν.

Αναλυτικά:

«Για την Πέμπτη 1η Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την αγωνιστική σεζόν 2021-22. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα προπονηθούν στην Κρήτη ως το Σάββατο 10 Ιουλίου και την Κυριακή 11/7 το πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Από 11 – 20 Ιουλίου η ομάδα μας θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Bilderberg», της πόλης «Oosterbeek», διάστημα στο οποίο θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια.

13/7 με αντίπαλο την Vitesse
16/7 με αντίπαλο την Anderlecht

Από 2ο – 31 Ιουλίου η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Fletcher» στην περιοχή «Mill» και θα δώσει τέσσερις φιλικούς αγώνες.

21/7 με αντίπαλο τη Fortuna Sittard
24/7 με αντίπαλο τη Westerlo
28/7 με αντίπαλο την Alkmaar
30/7 με αντίπαλο τη Nijmegen

Η επιστροφή του ΟΦΗ στην Κρήτη θα γίνει το Σάββατο 31 Ιουλίου».