Την Τρίτη 12 Μαρτίου θα καταθέσει ο ΟΦΗ την έφεσή του κατά της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας για υποβιβασμό της ομάδας λόγω ενοχής του για χειραγώγηση του αγώνα με τον Αιγινιακό στη Football League της σεζόν 2017/18.

«Περιπετειώδεις» αναδρομές στο παρελθόν πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες ο ΟΦΗ, που καλείται να αντιμετωπίσει την καταδικαστική σε πρώτο βαθμό απόφαση κατά του συλλόγου για υποβιβασμό στη Football League, αφαίρεση έξι βαθμών από το επίσημο πρωτάθλημα και πρόστιμο 300.000 ευρώ.

Οι Ομιλίτες θα καταθέσουν έφεση, όπως είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή κι αυτό θα συμβεί την Τρίτη (12/03). Από τη μέρα που τους κοινοποιήθηκε η απόφαση (04/03) υπήρχε προθεσμία πέντε ημερών, ώστε να εφεσιβάλλουν. Η πέμπτη μέρα ήταν το Σάββατο (09/03) κι αναπόφευκτα η έφεση θα κατατεθεί στην πρώτη εργάσιμη μέρα που είναι η ερχόμενη Τρίτη.

Τέλος, σημειώνεται πως εξαρχής η διοίκηση των Κρητικών είχε ξεκαθαρίσει πως θα εξαντλήσει κάθε νομικό περιθώριο για τη δικαίωσή της, όπερ σημαίνει πως αν η έφεση δεν ανατρέψει την απόφαση, ο δικαστικός αγώνας θα συνεχιστεί στο CAS.