Ο έμπειρος αμυντικός των Κρητικών υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις και τα αποτελέσματά τους έδειξαν το μέγεθος του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Σε νέες εξετάσεις υποβλήθηκε ο Γιαννούλης, που πρόσφατα τέθηκε νοκ άουτ λόγω θλάσης. Αυτές έδειξαν πως ο έμπειρος αμυντικός του ΟΦΗ ταλαιπωρείται από μεγαλύτερη ζημία καθώς έχει υποστεί κάταγμα 9ης πλευράς στο ημιθωράκιο, κάτι που «μεταφράζεται» σε αποθεραπεία 2 ως εβδομάδων.

Η ενημέρωση της ομάδας:

Παιχνίδι κατοχής, ταχύτητες, τελειώματα φάσεων και ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε η σημερινή (20/1) προπόνηση της ομάδας μας, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (22/1) με τον Παναιτωλικό.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε για μια ακόμη ημέρα ο Abdul Weiss. O Κώστας Γιαννούλης συνέχισε θεραπεία, καθώς υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις από τις οποίες προέκυψε ότι έχει υποστεί κάταγμα 9ης πλευράς στο ημιθωράκιο. Θεραπεία έκανε και ο Νίκος Κοροβέσης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (21/1), στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.