Ο σύλλογος της Κρήτης πρότεινε δια στόματος Ηλία Πουρσανίδη τη διεξαγωγή των play offs, όπως και των αγώνων της επόμενης σεζόν με 20% κόσμο στις εξέδρες του κάθε γηπέδου. Αυτή ήταν μάλιστα η μοναδική πρόταση που τέθηκε για να υπάρχουν φίλαθλοι στα γήπεδα.

Επιπλέον, πρότεινε να παίρνουν οι ΠΑΕ ποσοστό από το Στοίχημα και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου δεν εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο να γίνει συζήτηση επί του θέματος.

Επιπλέον, πρόταση του Εκτελεστικού Διευθυντή της ΠΑΕ ήταν επίσης να γίνει άμεσα συζήτηση με τη Nova για να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις της, σε περίπτωση που διεξαχθούν εν τέλει τα playoffs. Παράλληλα, θέση του ΟΦΗ εδώ και καιρό είναι ότι πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να βοηθηθεί το προϊόν, ώστε να πάει μπροστά, όπως και φυσικά να βοηθηθούν όλες οι ομάδες.

Ο ΟΦΗ σέβεται απόλυτα τη Nova, που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος του συλλόγου και ένας από τους βασικούς χορηγούς του. Ωστόσο, το κλαμπ λειτουργεί συνολικά για το καλό του ποδόσφαιρο, ως προϊόν. «Ό, τι είναι καλύτερο για το ποδόσφαιρο μας βρίσκει σύμφωνους», σχολιάζουν από την ΠΑΕ και γι’ αυτό παρουσιάζονται ανοιχτοί σε κάθε συζήτηση.

Σε ό,τι αφορά τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, ο Ηλίας Πουρσανίδης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι δικοί μας, της ομάδας μας και πρέπει τίμια και ωραία να συνεννοηθούμε όλοι μαζί για να πάρουμε μια απόφαση σχετικά με τις περικοπές που θα γίνουν στα συμβόλαια, από τη στιγμή που είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν μειώσεις σε όλους όσοι εργάζονται στις ομάδες».