Οι πληροφορίες από την Κυριακή ήταν θετικές για την Α.Ε.Κ, όσον αφορά τις περιπτώσεις των Νέλσον Ολιβέιρα και Ντανιέλε Βέρντε. Δύο περιπτώσεις που η «Ενωση» δουλεύει εδώ κι αρκετές μέρες και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει θετική εξέλιξη και για τον Πορτογάλο επιθετικό της Νόριτς, αλλά και για τον Ιταλό εξτρέμ της Ρόμα.

Μέχρι να πέσουν… τζίφρες όμως, καμία υπόθεση δεν είναι «κλεισμένη». Τι γίνεται όμως με τις δύο υποθέσεις; Και πόσο κοντά είναι οι δύο παίκτες στην Α.Ε.Κ.; Αρχικά δεν υπάρχει καμία υπογεγραμμένη συμφωνία με τον Νέλσον Ολιβέιρα. Και γι’ αυτό δεν προκύπτει κάτι επίσημο από πλευράς «Ενωσης». Παρά τις πληροφορίες που θέλουν τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά, κάτι το οποίο επιβεβαιωνόταν από παίκτη και σύλλογο, μέχρι να υπάρξουν υπογραφές η Α.Ε.Κ. δεν παίρνει επίσημη θέση για το θέμα.

Οπως δεν παίρνει θέση (επίσημα) και για την υπόθεση του Ντανιέλε Βέρντε. Μία υπόθεση που επίσης είναι σε καλό δρόμο. Ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν, οριστικά, στην συνάντηση που θα γίνει με την διοίκηση της Ρόμα. Στην διοίκηση εκτός από τους εκπροσώπους του παίκτη είναι πιθανό να δώσει το παρών και ο Ιταλός εξτρέμ για να οριστικοποιηθεί το θέμα του με την Α.Ε.Κ. Και γι’ αυτήν την περίπτωση οι πληροφορίες που προκύπτουν είναι θετικές αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι για να επισημοποιηθεί η συμφωνία. Είτε με τον Ολιβέιρα είτε με τον Βέρντε.

Εν κατακλείδι. Η Α.Ε.Κ. είναι πολύ κοντά και στον Νέλσον Ολιβέιρα και στον Ντανιέλε Βέρντε. Το ρεπορτάζ και οι πληροφορίες που υπήρχαν από την Κυριακή το βράδυ, επιβεβαιώνονταν και την Δευτέρα και μένει να δούμε τις εξελίξεις μέσα στην μέρα και αν θα οριστικοποιηθεί κάποια από τις υποθέσεις (ή και οι δύο).