Ο αποψινός «τελικός» με την ΑΕΚ αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, στον οποίο από αύριο θα ασχοληθούν εκ νέου με τον προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η προπονητολογία καλά κρατεί στον Ολυμπιακό, όμως εκείνο που προέχει στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι η αποψινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στη συνέχεια των playoffs της Stoiximan Super League.

Όπως σημειώνει το «Φως των Σπορ», από αύριο θα αρχίσει εκ νέου η συζήτηση για το θέμα του επόμενου προπονητή στους Πειραιώτες, ώστε ετοιμάσουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν, με στόχο μία καλή πορεία στην Ευρώπη και την διεκδίκηση των τίτλων στην Ελλάδα.

Σε πρώτο πλάνο παραμένει η περίπτωση του Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος φέρεται να περιμένει την έκβαση του πρωταθλήματος και τη θέση που θα καταλάβει ο Ολυμπιακός για να δώσει την απάντησή του στη διοίκηση των «ερυθρόλευκων».

Εν τω μεταξύ, από την Ιταλία (το calciomercato συγκεκριμένα) προέκυψε η πληροφορία πως ένας από τους υποψήφιους για τη θέση τεχνικούς είναι ο Αντρέα Πίρλο, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στην Ίντερ ο Γιάν Εμβιλά.

Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν ότι από αύριο θα σημειωθούν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, είτε πρόκειται για τον Γκατούζο είτε για άλλον που έχει ακουστεί ή και όχι…