Δεν έπεισε και γυρίζει πίσω στην Αγγλία και τη Νότιγχαμ ο Ουί Τζο Χουάνγκ, αφού έληξε ο δανεισμός του, στους “ερυθρόλευκους”.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε διπλό χτύπημα την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου αποκτώντας τους Σέρτζι Κανός και Ζούμερ Μπούτουτσι, παράλληλα όμως με την ενίσχυσή τους οι πρωταθλητές Ελλάδας μπήκαν σε συζητήσεις με ομάδες για να αφήσουν ποδοσφαιριστές και να “ελαφρύνουν” κάπως το ιδιαίτερα φορτωμένο ρόστερ τους.

Αρκετοί ήταν οι ενδιαφερόμενοι που χτύπησαν την πόρτα των Πειραιωτών, για να επιτευχθεί τελικά συμφωνία με δύο εκ των μνηστήρων ώστε να αποχωρήσουν ισάριθμοι παίκτες από τον Ρέντη.

Ο ένας ήταν ο Ουί-Τζο Χουάνγκ που δεν μπόρεσε στο εξάμηνο που έμεινε στην Ελλάδα να βοηθήσει την επίθεση του Ολυμπιακού και επέστρεψε στην Νότιγχαμ, που είναι άγνωστο ακόμα αν θα τον παραχωρήσει είτε στην Σικάγο Φάερ ή στην Σεούλ.

Ο έτερος παίκτης που αποχώρησε από τους ερυθρόλευκους ήταν ο Τόμας Βατσλίκ, με τον Σλοβάκο κίπερ να συνεχίζει την καριέρα του στην Αγγλία με την Χάντερσφιλντ μετά τη συμφωνία της ομάδας της Championship με τους Πειραιώτες.