Από τις αρχές του νέου έτους αναμένεται να ξαναπαίξουν ποδόσφαιρο οι Αχμέντ Χασάν και Μπρούνο αφού όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός οι δύο «ερυθρόλευκοι» έχουν παρουσιάσει επιπλοκές μετά τη λοίμωξη από τον κορωνοϊό.

Επιπλοκές στην υγεία τους παρουσίασαν το τελευταίο διάστημα οι Αχμέντ Χασάν και Μπρούνο, ωστόσο όπως τονίζει στην επίσημη ενημέρωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός και οι δύο βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, δεν πρόκειται να παίξουν ξανά ποδόσφαιρο μέσα στον Δεκέμβριο και η επιστροφή τους στη δράση αναμένεται πλέον από το 2021.

Αναλυτικά, η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι οι δύο ποδοσφαιριστές μας Αχμέντ Χασάν και Μπρούνο Φελίπε απουσιάζουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τις προπονήσεις της ομάδας μας, επειδή παρουσίασαν κάποιες επιπλοκές λόγω της πρόσφατης λοίμωξης από covid-19.

Η παρούσα κατάστασή τους είναι πολύ καλή. Για προληπτικούς, κυρίως, λόγους παρακολουθούνται από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και υποβάλλονται σε ειδικές εξετάσεις. Η επιστροφή τους σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα αναμένεται στις αρχές του έτους».