Σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση του Ντάνιελ Ποντένσε από τον Ολυμπιακό στην Γουλβς, με το σπουδαίο deal να αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας, με το ποσό να αγγίζει τα δυσθεώρητα ύψη των 30 εκατομμυρίων ευρώ!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν από την Αγγλία ο Ντάνιελ Ποντένσε θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γουλβς. Το ποσό που θα κλείσει ο παίκτης κυμαίνεται στα 26 με 27 εκατ. ευρώ και κατά άλλες πηγές είναι κοντά στα 30. Επίσης ότι η μεταγραφή μπορεί να κλείσει ακόμα και μες στην τρέχουσα εβδομάδα.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έχει δεχθεί κρούση και για ένα πολυετές και πολύ καλό συμβόλαιο ενώ ο ατζέντης του, ο Ζόρζε Μέντες, κάνει διαρκώς δουλειές με τον συγκεκριμένο αγγλικό σύλλογο, που έχει αρκετούς Πορτογάλους αλλά και Πορτογάλο τεχνικό. Τον Ποντένσε η Γουλβς τον ήθελε και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους ενώ γενικότερα αυτό το διάστημα ενισχύεται επιθετικά. Να τονιστεί ξανά πάντως ότι ανεπίσημα ή επίσημα ο Ολυμπιακός δεν έχει τοποθετηθεί μέχρι στιγμής επί του ζητήματος. Στον Ολυμπιακό ο Ποντένσε έχει παίξει 68 ματς έχοντας 13 γκολ και 14 ασίστ. Εκτός αυτού εφόσον επισημοποιηθεί η αποχώρηση του χαρισματικού Πορτογάλου winger δεν θα είναι απλό και εύκολο να προκύψει και άλλη πώληση – αποχώρηση.