Δύσκολα θα μείνει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο του Ολυμπιακού και ήδη ξεκίνησε ο χορός των ονομάτων για τον διάδοχό του.

Τις αποφάσεις της διοίκησης περιμένουν άπαντες στον Ολυμπιακό, με το θέμα του προπονητή να βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ φαίνεται πως μετρά… ώρες στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, ωστόσο δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ, επιβεβαίωση ή διάψευση, για το μέλλον του Ισπανού.

Οι ευθύνες που βαραίνουν τον προπονητή είναι πολλές, τις οποίες ο ίδιος ανέλαβε περισσότερες από μια φορές τα τελευταία 24ωρα και στον Πειραιά εξετάζουν λύσεις για την επόμενη μέρα. Ο Πέδρο Άλβες, που αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή, πέφτει κατευθείαν στα βαθιά, αναζητώντας νέο τεχνικό για τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος βρίσκεται από την Παρασκευή στην Αθήνα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην πατρίδα του, και καλείται να διαχειριστεί αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Χουάν Ιγκνάθιο Ναβάρο, το δεξί χέρι του Αντόνιο Κορδόν, και άμεσα αναμένονται εξελίξεις.

Το πόσο άμεσα, κανείς δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα, ενώ δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για το αν ο Μαρτίνεθ θα βρίσκεται στον πάγκο στον κυριακάτικο αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Πάντως, η ονοματολογία καλά κρατεί, καθώς φέρεται να εμπλέκεται και ο γνωστός μάνατζερ Ζόρζε Μέντες στο θέμα του νέου προπονητή. Νούνο Εσπίριτο, Μπρούνο Λάζε, Όλιβερ Γκλάσνερ είναι κάποια από ονόματα τεχνικών, οι οποίοι είναι και διαθέσιμοι αυτή την περίοδο.