Στα «ραντάρ» της Τράμπζονσπορ βρίσκεται και πάλι ο Γιώργος Μασούρας, με τους Τούρκους να γράφουν ότι η ομάδα της Τραπεζούντας θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Περιζήτητος είναι ο Γιώργος Μασούρας. Το συμβόλαιο του έμπειρου επιθετικού με τον Ολυμπιακό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη αρκετές ομάδες από το εξωτερικό τον «λιγουρεύονται». Ανάμεσα τους φαίνεται πως βρίσκεται και η Τράμπζονσπορ.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Τουρκία, η ομάδα της Τραπεζούντας που έχει ενδιαφερθεί πολλές φορές και στο παρελθόν, θέλει να εντάξει τον Έλληνα εξτρέμ του Ολυμπιακού στο ρόστερ της από το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως τονίζει η «Fanatik» η Τράμπζονσπορ θα προσπαθήσει ξανά να αποκτήσει τον 30χρονο έμπειρο Έλληνα επιθετικό, καθώς βρίσκεται ψηλά στη λίστα του προπονητή της ομάδας, Αμπντουλάχ Αβτσί.

Οι Τούρκοι στέκονται στην τρομερή σεζόν που διανύει ο Μασούρας και στη μεγάλη επιρροή που έχει στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού. Για τον Έλληνα άσο έντονα φέρεται να ενδιαφέρεται και η Μποχούμ.