Οι διαπραγματεύσεις Άρη-Ολυμπιακού συνεχίζονται, με τον Μαντσίνι πλέον ολοένα και πιο κοντά να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Η τελική απόφαση του Ολυμπιακού θα κρίνει πόσο γρήγορα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή καθώς ο Μίτσελ τον θέλει άμεσα στις προπονήσεις.

Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έδειχνε να έχει υποχωρήσει η υπόθεση του Αργεντινού εξτρέμ για τους Πειραιώτες, ο άσος του Άρη παραμένει σε πρώτο πλάνο.

Ως γνωστόν ο Μαντσίνι βρίσκεται σε κόντρα με τη διοίκηση των Κιτρίνων και δεν υπολογίζεται μετά από όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα. Το όνομά του ωστόσο βρίσκεται σταθερά στη λίστα του Ολυμπιακού που είναι δεδομένο ότι θα αποκτήσει εξτρέμ και όλα δείχνουν πως σιγά-σιγά η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία.

Ο Μίτσελ άλλωστε τον θέλει άμεσα για να ενταχθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, ώστε να μπορέσει να μπει στο κλίμα της ομάδας κι εκείνο που μένει να φανεί είναι πότε θα γίνει η τελική κίνηση από τους Πειραιώτες ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Άρη και ο παίκτης να… κατηφορίσει στο Λιμάνι.