Από τον Ολυμπιακό προκύπτει πως ο Μαντί Καμαρά δεν έχει κάνει καμία δήλωση σχετικά με το μέλλον του στους «ερυθρόλευκους»!

Καμία δήλωση του Μαντί Καμαρά σε γαλλικό Μέσο δεν έχει γίνει όπως προκύπτει από τον Ολυμπιακό! Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (04/01), θυμίζουμε, η ιστοσελίδα «imedias.net» ανέβασε δηλώσεις του Αφρικανού, ο οποίος μεταξύ άλλων έλεγε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιό του και στη συνέχεια να τον πουλήσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Συγκεκριμένα, τα λόγια του, σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο, ήταν: «Έχω προσφορές, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο πρόεδρος θέλει να επεκτείνω το συμβόλαιό μου και να με πουλήσει στο κλαμπ του, στη Νότιγχαμ, για να είμαι πάντα στο κανάλι του. Αλλά του απάντησα αρνητικά. Θέλω να συνεχίσω σε ένα άλλο πρότζεκτ. Επειδή έχουν περάσει τρία χρόνια, απλώς με εμποδίζουν να φύγω. Ακόμα και όταν ήμουν στη Ρόμα, με έκαναν να επιστρέψω στην Ελλάδα. Οπότε είναι πλέον στο χέρι μου να φύγω ελεύθερος».

Ωστόσο, το κείμενο «κατέβηκε» λίγο πριν τις 17:00 και, όπως προαναφέραμε, από τον Ολυμπιακό προκύπτει ότι ο Μαντί Καμαρά δεν έχει κάνει την παραμικρή δήλωση!