Με την προετοιμασία των ομάδων να αρχίζει, ήδη στον ερυθρόλευκο χώρο, έχουν φτάσει προτάσεις για τον Κένι Λαλά και τον Θανάση Ανδρούτσο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού μπακ, αλλά την ίδια ώρα υπάρχουν ομάδες από το εξωτερικό που ρίχνουν ματιές στο δικό του έμψυχο δυναμικό. Πληροφορίες από την Γαλλία και την Αγγλία αναφέρουν πως η Λιλ και η Μονπελιέ έχουν στο στόχαστρό τους τον Κένι Λαλά και η Γουότφορντ τον Θανάση Ανδρούτσο.

Η Λιλ παρακολουθούσε τους τελευταίους μήνες τον Λαλά, χωρίς όμως για την ώρα να έχει κάνει κάποια κρούση στον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος αμυντικός έχει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους έως το καλοκαίρι του 2023 και από τη στιγμή που μπαίνει στο τελευταίο χρόνο της συνεργασίας τους δεν θα έλεγαν όχι στο ενδεχόμενο πώλησής του. Ο 30χρονος πλάγιος μπακ κοστολογείται στα 4.000.000 ευρώ, αλλά οι Γάλλοι εκτιμούν πως μπορεί να γίνει η μεταγραφή και με τα μισά χρήματα.

Βέβαια η Λιλ εμφανίζεται να έχει κλείσει τον Ακίμ Ζενταντκά που μένει ελεύθερος από την Κλερμόν, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές της άμυνας. Ωστόσο, ο Ζερεμί Πιέντ έμεινε ελεύθερος και ο Ζεκί Τσελίκ ενδέχεται να πωληθεί, καθώς για την απόκτησή του υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες.

Οπότε, ίσως η γαλλική ομάδα χρειαστεί να κινηθεί και για άλλο δεξιό μπακ χαφ. Σε αναζήτηση πλάγιου αμυντικού είναι και η Μονπελιέ, με τον Λαλά να έχει καλό όνομα στην πατρίδα του από την παρουσία του στη Στρασμπούρ και την Βαλενσιέν.

Παράλληλα μετά την Τράμπζονσπορ, την Μόντσα και την Έλτσε, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αγγλία, ο Θανάσης Ανδρούτσος φέρεται να απασχολεί την Γουότφορντ. Η τελευταία υποβιβάστηκε, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο αν η αγγλική ομάδα τον θέλει για τη θέση του δεξιού μπακ ή του κεντρικού χαφ. Σχετικά με την άμυνα, η Γουότφορντ έχει στο ρόστερ της τον Κίκο Φεμένια και τον Ζέρεμι Ενγκάκια οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.