Ο Σίμε Βρσάλικο μπήκε πρώτος στο… τρένο της μεγάλης φυγής από τον Ολυμπιακό, ωστόσο αναμένεται να ακολουθήσουν αρκετοί ακόμα, με πρώτο τον Μαρσέλο.

Το φιάσκο με τον Κροάτη αριστερό μπακ ολοκληρώθηκε και τυπικά χθες, αποχωρώντας μόλις 4,5 μήνες μετά την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό. Δεν θα είναι ο μόνος όμως που θα χωρίσει πρόωρα τους δρόμους του με τους Ερυθρόλευκους, καθώς υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην “μαύρη λίστα”.

Πέρα από τον Μαρσέλο που αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση λόγω και του πολύ μεγάλου συμβολαίου του, επίσης εκτός πλάνου βρίσκονται ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο Ντε Λα Φουέντε, αλλά και ο Ουί Τζο, ο οποίος αν δεν αλλάξει δραματικά το στάτους του με την παρουσία του στο Μουντιάλ, αναμένεται επίσης να αποχωρήσει τον Γενάρη για κάποια ασιατική ομάδα.

Από εκεί και πέρα συμφωνία για “διαζύγιο” υπάρχει επίσης με τον Λαλά, ενώ αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο μη συνεχίσει στους Πειραιώτες και ο Μπόουλερ, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπλάκπουλ.

Σε ό,τι αφορά τους Σισέ και Κούντε, επίσης δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Μίτσελ, ωστόσο θα πρέπει να έρθει πρόταση αγοράς τους για να φύγουν.