Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια… γενναία πρόταση στο Σωκράτη Παπασταθόπουλο, με τον Έλληνα αμυντικό να είναι έτοιμος να πει το ναι στην ομάδα του Πειραιά!

Ο 32χρονος Έλληνας αμυντικός που αποχώρησε από την Άρσεναλ, αφού εδώ και καιρό δεν ήταν στα πλάνα του Αρτέτα, όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα αυτή την φορά για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι επαφές που έχουν εδώ και καιρό οι δύο πλευρές έχουν αίσιο τέλος, σε μια υπόθεση που χειρίζεται προσωπικό το αφεντικό των πρωταθλητών Ελλάδος, Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ και η παρουσία του Βασίλη Τοροσίδη παίζει τον ρόλο της.

Ο Sokratis από την στιγμή που αποχώρησε από το Λονδίνο και τους «κανονιέρηδες» είδε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να του… χτυπούν την πόρτα αλλά φαίνεται πως ο ίδιος επιλέγει τον Ολυμπιακό, με τον οποίο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στο Europa League. Αν τελικά οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Παπασταθόπουλου στο λιμάνι αυτό θα σημαίνει πως άνοιξε για τα καλά και ο δρόμος για την πώληση του Σισέ!