Το νέο συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνς μαρτυρά τις υψηλές βλέψεις του Ολυμπιακού, καθώς υπάρχει πριμ για κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου ενώ υπάρχει και ξεχωριστό για είσοδο στους ομίλους και πρωτάθλημα!

Είναι από μόνο του ένα μεγάλο συμβόλαιο. Ένα συμβόλαιο όμως που περιέχει κι αρκετά πριμ για τον Πέδρο Μαρτίνς. Κάποια που είναι εφικτά αλλά και κάποια που δείχνουν την διάθεση του Μαρινάκη για την συγκεκριμένη συνεργασία!

Αρχικά όπως είχε γίνει γνωστό από χθες, ο Πέδρο Μαρτίνς επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό για ακόμα δύο χρόνια. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα λαμβάνει σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο και ταυτόχρονα οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να τον δέσουν και με υψηλότερη ρήτρα σε σχέση με τη προηγούμενη (ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να δώσει στον Ολυμπιακό 4 εκατομμύρια ευρώ).

Ομως δεν είναι μόνο αυτά τα οφέλη για τον Πέδρο Μαρτίνς στο νέο του συμβόλαιο. Όπως γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον Πρωταθλητή, το πριμ του Πορτογάλου για είσοδο στους ομίλους του Champions League σε συνδυασμό με την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι 600.000 ευρώ!

Όμως Μαρινάκης και Μαρτίνς συμφώνησαν να βάλουν και πριμ σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κατακτήσει είτε το Champions League, είτε το Europa League μέσα στα επόμενα δύο χρόνια!