Ο Ολυμπιακός καλείται να πληρώσει πρόστιμο 20.000 ευρώ από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για την ανακοίνωση κατά Ομοσπονδίας και διαιτησίας, μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με 20.000 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για την επιθετική ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

H ομάδα του Πειραιά είχε επιτεθεί στη διαιτησία και την ΕΠΟ κάνοντας λόγο για «ντροπή» και «ξεφτίλα» με αφορμή το οφσάιντ του Ελ Αραμπί. Έπειτα από πειθαρχική δίωξη που της ασκήθηκε, ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 20.000 ευρώ για δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Κηρύσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ Ολυμπιακός πειθαρχικά ελεγκτέα για το περιεχόμενο ανακοίνωσης που εξέδωσε μετά τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα-Ολυμπιακός στις 4/10/2020 για την 4η αγωνιστική της Superleague 1 (πειθαρχικό κατηγορητήριο 21313/7-10-2020). Επιβάλλει στην εγκαλούμενη ΠΑΕ χρηματική ποινή ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€).