Δελεαστική πρόταση από το Κατάρ φημολογείται για τον Ελ Αραμπί και στον Ολυμπιακό δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο παραχώρησής του.

Μπορεί να ανανέωσε το συμβόλαιό του το περασμένο καλοκαίρι ως το 2024, ωστόσο είναι πιθανό ο Μαροκινός στράικερ να μη βγάλει καν τη φετινή σεζόν στο Λιμάνι.

Όπως αναφέρει η “Real News”, εδώ και μέρες κυκλοφορούν σενάρια που θέλουν ομάδα από το Κατάρ να καταθέτει δελεαστική πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Ελ Αραμπί μέσα στον προσεχή Γενάρη.

Οι Ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να δουν και να αποφασίσουν για την ομάδα της επόμενης περιόδου και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται να εξετάσουν και μάλιστα πολύ καλά την πιθανή προσφορά που θα δεχτούν. Οι σχέσεις των δύο πλευρών μπορεί να είναι άριστες, ωστόσο ο παίκτης δεν θα απέκλειε την πιθανότητα να πάει σε πρωτάθλημα που θα του προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδοχές.

Η θέση του Ολυμπιακού εξάλλου για το επόμενο διάστημα θα είναι “όλα στο τραπέζι”, ενώ είναι έτοιμος να ακούσει προτάσεις για όλους τους ποδοσφαιριστές.