Η διοίκηση του Ολυμπιακού είχε συζήτηση προ ημερών με τον Πέδρο Μαρτίνς, για την συνεργασία τους, με τον Πορτογάλο τεχνικό να συμπληρώνει φέτος τέσσερα χρόνια στο Λιμάνι.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα συνεχίζει να βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο, όπου και επικράτησε με 3-1 του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

Η συγκεκριμένη νίκη, η οποία ήρθε με ανατροπή πιστώνεται στον τεχνικό των «ερυθρολεύκων» Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει καταφέρει να βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα για τους Πειραιώτες.

Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα αθλητικών εφημερίδων, το γεγονός αυτό μόνο απαρατήρητο δεν έχει περάσει από την πειραϊκή ΠΑΕ, η οποία προ ημερών είχε συνάντηση με τον Πορτογάλο προπονητή, που έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα.

Το συμβόλαιο του 51χρονου προπονητή λήγει το καλοκαίρι και στην συνάντηση αυτή, οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν την προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας τους…

Ωστόσο είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε τελική έκβαση, καθώς η οριστική κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές, θα γίνει στα τέλη Απριλίου – αρχές Μαϊού, με τον Μαρτίνς, ο οποίος δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να εργαστεί στην Premier League…