Το πρωτάθλημα οδεύει στην τελική του ευθεία και ο Ολυμπιακός φαίνεται πως ετοιμάζεται να καταλήξει στον «εκλεκτό» που θα παραδώσει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε κατά μία ημέρα, αφού αντί να γίνει απόψε θα διεξαχθεί αύριο το βράδυ (στις 9) στο Καραϊσκάκη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο οργανισμός Ολυμπιακός δεν ασχολείται και με άλλα σημαντικά ζητήματα.

Ένα από αυτά αφορά τον επόμενο προπονητή και ήδη έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις όλο αυτό το διάστημα, μετά από τους Γκατούζο και Σρέντερ που απέρριψαν την άμεση ανάληψη των καθηκόντων τους.

Στην κορυφή της λίστας φαίνεται πως είναι ο Σεργκέι Ρεμπρόφ, ακολουθεί ο Ερνάν Κρέσπο και μετά είναι ο Σέζαρ Πεϊσότο και ο Ντιέγκο Μαρτίνες.

Οι Πειραιώτες έχουν μιλήσει με τον Ουκρανό προπονητή, ο οποίος έχει πρόταση να καθίσει και στον πάγκο της εθνικής του ομάδα, αλλά η περίπτωσή του δεν έχει κλείσει.

Αλλά οι διοικούντες είναι υποχρεωμένοι να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, μιλώντας και με άλλους υποψήφιους για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Από την Πορτογαλία προκύπτει η πληροφορία πως ο Πεϊσότο ανεβαίνει συνεχώς στην ατζέντα των πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ δεν ξεχνιέται και ο Μαρτίνες που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου με την Τίγκρε.

Πρόθεση όλων στον Ολυμπιακό είναι να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή, αφού το θέμα προπονητή θα επηρεάσει στον μέγιστο βαθμό το αγωνιστικό κομμάτι και στόχος είναι να δημιουργηθεί ξανά μία δυνατή ομάδα που θα παίζει και όμορφο ποδόσφαιρο.