Αποφασισμένος να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για την δύσκολη μεταγραφή του Κριστιάν Παβόν εμφανίζεται ο Ολυμπιακός.

Τις επαφές με την Μπόκα Τζούνιορς για τη μεταγραφή του Κριστιάν Παβόν παρουσιάζεται να έχει ξεκινήσει ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες δείχνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν, αν και η υπόθεση είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Ο σύλλογος του Μπουένος Άιρες δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να συζητήσει πώληση του 25χρονου άσου με λιγότερα από 8 εκατ. ευρώ, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να επιθυμούν να ρίξουν τις απαιτήσεις της ομάδας από την Αργεντινή.

Ο παίκτης αυτή τη στιγμή δεν θέλει να μείνει στην Μπόκα και πιέζει με κάθε τρόπο, όπως ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει σε έναν χρόνο.

Αυτή τη στιγμή δεν «παίζει» το σενάριο της αγοράς του Παβόν, ενώ υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο της συνιδιοκτησίας με ένα ποσοστό της τάξεως του 50% με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν ένα ποσό που αγγίζει τα 3 με 4 εκατ. ευρώ.

Οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες για την έκβαση της υπόθεσης, έχοντας ως σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή που θέλει να κάνει πρώτη φορά το υπερατλαντικό ταξίδι και να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη και να αγωνιστεί στο Champions League.