Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού, Χένρι Ονιεκούρου, μίλησε για το πώς ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο, τα όνειρά του και ανέλυσε τα συστατικά της επιτυχίας.

Ο Χένρι Ονιεκούρου ανέβασε video στο instagram στο οποίο μιλάει για το πώς ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο και ποια ήταν τα όνειρά του. Συμβουλεύει τους νέους ποδοσφαιριστές πώς να πετύχουν και στέλνει το μήνυμα: Προσευχήσου σκληρά αλλά προσπάθησε ακόμα πιο σκληρά».

Μεταξύ άλλων ο Νιγηριανός εξτρέμ του Ολυμπιακού ανέφερε σε promo video για την καραμέλα tom tom:

«Ήθελα να κάνω την οικογένειά μου υπερήφανη, να πετύχω περισσότερα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και για τη χώρα μου. Να γίνω ο καλύτερος παίκτης της Αφρικής και του κόσμου. Παίζω ποδόσφαιρο από τα εννέα μου. Θυμάμαι να με πηγαίνει η μητέρα μου στο εθνικό στάδιο να παίξω με τα παιδιά της ηλικίας μου. Πήγα σε μια ακαδημία στο Λάγος. Από εκείνη τη στιγμή αφοσιώθηκα στο ποδόσφαιρο, το οποίο σημαίνει πολλά για εμένα, αφοσιώθηκα στο να βάζω γκολ. Το ποδόσφαιρο είναι μέρος της ζωής μου. Θέλω να κάνω υπερήφανους τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα όταν ήμουν παιδί. Αφοσίωση στο ποδόσφαιρο, ύπνος νωρίς, νωρίς στο γήπεδο, πίστη».